om mig.

Jag är entreprenör som älskar möten med människor, stora som små spelar ingen roll.

PETRA GRANHOLM
 

Jag drivs av att göra skillnad för människor både barn och vuxna, på olika sätt. En av mina starka sida som entreprenör är att jag hela tiden lär mig nya saker, utvecklas och därmed utvecklar min verksamhet.

Att fotografera och fånga alla de viktiga ögonblicken i livet på bild är det jag brinner för. I varje bild jag tar lägger jag ner hela min själ för du som kund ska känna att du får det bästa av mig och i bilden. Det ska vara ett minne för livet. Naturliga bilder är det jag försöker fokusera på, att fånga er i just den stunden i det ögonblicket är det vackraste.

När jag vill varva ner och ta det lugnt tar jag gärna en långpromenad med min hund, samtidigt så är det också då mina bästa idéer kommer. Att få vara ensam och bara vara jag ibland, är något jag behöver och uppskattar. I dom stunderna hämtar jag kraft och energi. Något annat jag gärna gör är att kolla på serier, jag är en riktig serienörd. Älskar att ligga i soffan och bara försvinna in i en bra serie. Mina man Mattias, mina 2 barn Lowe och Lykke är givetvis min största glädje i livet. Vi bor i Limhamn i Malmö.

Jag har gjort en lång resa för att komma dit jag är idag. Gått på en del nitar men också haft en del framgångar. Och det är så man lär sig. Jag tror och hoppas att min erfarenhet av människor, mitt perspektiv på att vara entreprenör, kvinna och mamma kan spegla av sig i mina bilder på olika sätt. Jag brinner för det jag gör och jag gör det jag brinner för!

Följ mig, mitt liv, entreprenörskap och arbete på min blogg


LÄS BLOGGEN